Natečaj ob dnevu jezikov 2019

Here they are – our selected contributions from the European Day of Languages 2019. Feel free to share them with your class as well!

European Day of Languages 2019

 

Thank you for all your contributions!

 

 

Natečaj ob Evropskem dnevu jezikov letos poteka v obliki kratke pisane besede. Kolikokrat si moramo zapisati, kaj moramo na dan storiti, na hitro zabeležiti kratki opomnik, kolikokrat si učenci/dijaki zapišejo, kaj bo za domačo nalogo, kaj se morajo naučiti ali pa potrebujemo samo misel, ki nam polepša dan?

 

Učence in dijake torej vabimo, da delijo jezik, ki je vsakdanji, a vendar ima za njih dodano vrednost na ročno zapisanih lističih.

 

OŠ:

Post-it note – A memo from English to you. (What would the English language say or advise you?)

Otroci naj svoje zapise ustvarijo na samolepilnih lističih.

 

SŠ:

English bullet journal spread:

1) Tidbits from my life, 2) My goals for this school year or 3 ) My favorite quotes

Dijaki izberejo eno izmed danih možnosti in ustvarijo dnevnik na eni A4 strani (oz na dveh A5 straneh, ker je to standardni format za bullet journal 1 spread na dveh A5 listih). Tukaj je tudi nekaj zamisli v pomoč: journal 1journal 2journal 3.

 

Prispevke v eni mapi (OŠ/SŠ_ime šole_dan jezikov) naložite na Google Drive in povezavo delite z masa.kolenko@iatefl.si do 30. 9. 2019. Prispevki naj bodo v .jpg formatu in poimenovani z imenom učenca/dijaka.

 

Izbrani prispevki bodo objavljeni na naši spletni strani.

 

Že vnaprej hvala za sodelovanje in obilo kreativnosti!

 

IATEFL Slovenia

 

(Skupno 1.049 obiskov, današnjih obiskov 1)

Leave a Comment