Obvestilo glede delitve prispevkov tekmovanja za 7. razred

Dragi mentorji in tekmovalci,

državno tekmovanje iz angleščine v 7. razredu, ki bo 28. februarja 2019, se hitro približuje. Za posredovanje prispevkov smo za vas pripravili navodila, s pomočjo katerih se boste v spletnem odložišču Google Drive hitro in enostavno znašli.

Upoštevajte, da se za vsako skupino ustvari nova mapa – ne ustvarjajte podmap. V primeru več skupin naj ima vsaka mapa na koncu pripis »1. skupina«, »2. skupina« in »3. skupina«.

Prispevke delite z Metko Lovrin, koordinatorico za državno tekmovanje iz angleščine za 7. razred (metka.lovrin@iatefl.si).

Mapo in naloženo vsebino imejte dostopno do 14. marca oz. v primeru ugovora do 28. marca, da lahko ocenjevalci primerno ovrednotijo prispevek učencev. Ocenjevalci bodo do vsebin dostopali preko računa »Ocenjevalci Sedmi« (ocenjevalci7.razred@iatefl.si).

Po 14. oz. 28. marcu mapo zbrišete in s tem onemogočite nadaljnji dostop.

Učitelje angleščine pa prav tako vabimo, da se pridružijo ocenjevalni komisiji in tudi na tak način pustijo svoj pečat na tekmovanju. Za vaš trud imamo pripravljene zanimive priboljške. Za dodatne informacije pišite na metka.lovrin@iatefl.si.

Lep pozdrav,

Metka Lovrin

koordinator za tekmovanje iz angleščine za 7. razred, IATEFL Slovenia

Delitev prispevkov preko Google Drive

(Skupno 531 obiskov, današnjih obiskov 1)

Comments are closed.